22.2.11

Bouquet Romântico com Molho de Tofu {Romantic Bouquet with Tofu Dressing}

Muitas vezes eu vou a casamentos e pego o bouquet...
Estou familiar com isso...E já me casei, mas no momento estou solteira e vivo fazendo romance, mas somente com a minha comida...
Segue aqui uma receita para aquelas, e aqueles, que querem ter a sensação de romance em sua vida e não sabem onde achar...:-)

{Many times I go to weddings and I do catch the bouquet...
I am familiar with that... I have been married, but at the moment I am single and keep romanticizing, but only in my food...
Here goes a recipe for those who wish to have some romance in their lives but do not know how.. :_) }



Folhas Verdes Variadas e Flores Comestíveis
Talo de salsinha, ceboullette ou cebolinha {escaldado em água fervente para amarrar os maços de folhas}
Molho à vontade

Molho de Tofu
200g de tofu macio{silk}
3 CS de suco de limão
4 CS de shoyo
2 CS de vinagre de arroz ou maçã
2 CS de cebola ralada fina

Bater todos os ingredientes em um processador e ajustar o sal, se necessário. Refrigerar por 10 minutos antes de servir ao lado das folhas amarradas com o talo e decoradas com as flores.


{Many shades of green Leafes and Eadible Flowers
Parsley, chives or spring onion stalk, blanched and cooled to tie the bunch of leaves 
Dressing

Tofu dressing
200g silk tofu
3 Tbsp  lime juice
4 Tbsp light soy sauce
2 Tbsp rice or apple vinegar
2 Tbsp finely grated onion
Blitz all the ingredients in a food processor and adjust the salt, if necessary. Keep it in the fridge for 10 minutes before serving next to the bouquet tied with the stalk and sprinkled with flowers.

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